Klessebessen!

Over ditjes en datjes

Saturday, April 01, 2006

10 jaar Ap en de Korte Houtstraat

Gisteren heerlijk italiaans gegeten (www.saporiditalia.nl) met Sandrijn en Risma ter gelegendheid van de nieuwe job. Mooie uitdaging voor de jonge Poort!

Vanmiddag borrel ter gelegenheid van 10 jaar kapper Ap. Wel leuk dat Sandrijn en Risma zo gelinked zijn aan de mensen uit het kortste straatje van Den Haag. Zelf zo dat het Dieter inspireerde tot een fotocollage als Kerstkado.

Weet nog dat ik weg wilde van de Weimarstraat om alleen te wonen. In een studentenhuis wonen terwijl je werkt aan je career to come is ook niet echt relaxed. Kwam via via op kamer op het plein terecht (boven Berger), maar deze was zojuist weggegeven. Ze wist nog wel een andere, namelijk op de Korte houtstraat omdat een vriendinnetje wegging. Direct gaan kijken en de kamer genomen. Half jaar later kwam kamer onder mij vrij. Sandrino kwam er wonen. Vos daarna voor mij en uiteindelijk zijn ook Wilem Jan, Klaas, Dieter en Martin in de buurt gaan wonen. De korte houtstraat is veel veranderd in die jaren: vele winkeltjes hebben het geprobeerd, maar er zit zogezegd geen "loop" in, waardoor er vaak na 2-3 jaar weer een nieuwe enthousiasteling het probeert. Ik geloof dat alleen de Plaatboef, De Lisdodde en Kapper Ap er meer dan 10 jaar zitten. Vanmiddag dus borrel voor 10 jaar Ap, die als belangrijkste klant toch wel onze Prime Minster heeft, en daar mag-ie trots op zijn. Hopelijk komen Harrie, Manke Ronnie, Yvonne, Leo, Dieter, Maurits, Vos en de jongen van de cocktailbar ook voor dit straatfeestje. Ben nu al benieuwd naar Koninginnedag bij Harrie. Groeten Fr.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home