Klessebessen!

Over ditjes en datjes

Sunday, April 16, 2006

Sainte Baume en de Markt


Vandaag naar de markt geweest in Nans les pins, fantastische leuke kleine markt waar iedereen elkaar kent, en Rien en Marie Louise inmiddels ook veel handen schudden en zoenen. De man van de groentevrouw (groenteman) begint 's ochtends al met een fles wijn en daar is zij niet blij mee. De slager werkt met zijn 2 zonen in de zaak. En de vrouw van Bar des sports is gisteren niet gekomen omdat ze naar het verkeerde park is verwezen. Trees en Richard ontmoet en koffie gedronken op het terras.

Daarna was het tijd voor de col van de dag:St Baume. 5% stijging 5,5 kilometer, een eitje voor de ervaren Cooijmansen die 2 dagen eerder reeds 15% achter de kiezen hadden. Marie Louise was er ook bij, en hield het ook goed bij! Boven aangekomen salade bij Maria bedevaartsoord gegeten en daarna via Vauvenarge weer terug. Net heerlijk pils gedronken in 20 c middag zon en straks douchen. Morgen weer naar Marije! Bye Frank

2 Comments:

At 11:41 pm, Anonymous Anonymous said...

Goede foto. Einde maand mag je weer naar Franrijk met d'n Do en d'n Di. Eigenlijk moet je daar lekker gaan wonen, terug met de natuur.
drp

 
At 1:54 am, Anonymous Anonymous said...

wie is drp??

Fijn dat je t zo leuk heb gehad in Frankrijk! Maar stiekem kan dat ook niet anders he... in FRANK-rijk.. hihi.. flauw grapje.

Nou daag!

Liefs

 

Post a Comment

<< Home