Klessebessen!

Over ditjes en datjes

Wednesday, September 26, 2007

Groene producten

...die schieten als paddestoelen uit de grond. Al eerder aan geferereerd en zelf aan meegedaan (greenseat), maar hier even een greep van producten, die soms wat ver gaan (gepikt van divers internetsites):

  1. De centraal beheer beter bewust schade verzekering: Extra lage premie door milieuvriendelijke reparatie!
  2. Investeer in groen"Ik wil best werken aan een beter milieu, maar ik heb er de tijd niet voor." Met Rabo Groen Obligaties kunt u toch uw steentje bijdragen, zonder dat het u veel tijd of moeite kost. U belegt veilig met een prima rendement én u investeert in een betere leefomgeving.
  3. Wat doet BCC zelf tegen klimaatverandering? Logistiek.
    Efficiënte bestelroutesDe BCC-planners delen met professionele computerprogramma’s de bestelroutes zo efficiënt mogelijk in. Zij zorgen dus niet alleen voor een snelle en betrouwbare bezorging, maar ook voor zo min mogelijk kilometers en daardoor minder CO2-uitstoot.
  4. En kende je deze al: http://www.respectthemountains.com/home.html? - hmm deze is wel aardig trouwens.
Ik ga zo voor het groene biertje: uit echt natuurlijk hop gebrouwen met waterkracht opgewekte energie. Bovendien betaalt Heineken als groen merk(!) voor ieder biertje een compensatie aan greenbeer, de nieuwe goede brouwer die bomen plant in gebieden waar gemiddelde bierconsumptie hoger is dan 5 biertjes per persoon per dag. Betaal je wel 2.30 voor ipv 2.00euro in La Sien. Maar ja, je moet wat voor het milieu over hebben, toch?
PS hoe zit het eigenlijk met de controle op ecostroom? moet ik toch eens checken.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home