Klessebessen!

Over ditjes en datjes

Tuesday, November 27, 2007

Canada?

Berichtje van wereldomroep.nl
Ik vraag me altijd af waarom ze niet de criteria die ze meten meenemen in het nieuwsbericht-in ijsland zijn geen bomen, en het is er enorm saai, zelfmoord % behoren tot hoogste van de wereld.
Canada lijkt me wel mooi alternatief- veel bomen en de lusten, maar niet de lasten, van de US. gr Frank PS foto is het huis van mijn opa. Die woont, je raadt het al, in Canada.

IJsland nummer één op leefbaarheidslijst Brasilia(27 november)
IJsland is het beste land om in te wonen. Dat blijkt uit een jaarlijks rapport van de Verenigde Naties. Die hebben alle landen ter wereld met elkaar vergeleken op het gebied van onder meer inkomen, levensverwachting, opleidingsniveau en volksgezondheid.Noorwegen voerde de lijst jarenlang aan, maar is naar plaats twee gezakt. Daarna komen Australië, Canada en Ierland. Nederland staat negende, drie plaatsten voor de Verenigde Staten.Onderaan de lijst domineren Afrikaanse landen. Het allerslechtst zijn de leefomstandigheden in Sierra Leone. Van zeventien landen waren niet voldoende gegevens beschikbaar om ze mee te rekenen. Daar zitten Irak en Afghanistan bij.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home