Klessebessen!

Over ditjes en datjes

Saturday, August 19, 2006

Scheveningen in het nieuws (2x)

Grote brand in loods Scheveningen
Uitgegeven: 14 augustus 2006 22:37 - SCHEVENINGEN-De brandweer verwacht nog de hele dag bezig te zijn met het nablussen van de brand in een loods aan de Hellingweg op het haventerrein van Scheveningen. Dat meldde een woordvoerder van de brandweer dinsdagochtend.
Bij de brand raakten geen mensen gewond. In de loods lagen vis en scheepsmaterialen opgeslagen. De oorzaak van de brand is nog onbekend.
De brand begon rond 22.00 uur maandagavond, vermoedelijk in een kantoor in de loods. Wegens de enorme rookontwikkeling besloot de politie aan het eind van de avond met geluidswagens mensen te waarschuwen ramen en deuren gesloten te houden. Dat gebeurde in de
statenlaan en omgeving.

Vuurwerkfestival afgelast na overstromen riolen
Uitgegeven: 16 augustus 2006 23:03 SCHEVENINGEN - De eerste avond van het internationale vuurwerkfestival in Scheveningen is afgelast. Door een wolkbreuk kwamen op de boulevard putdeksels omhoog en begonnen riolen over te stromen.
Omdat het door de uitwerpselen op straat voor het publiek glibberig was geworden, werd besloten het evenement woensdag niet te laten doorgaan. De boulevard in Scheveningen stinkt donderdagochtend nog. De gemeentereiniging maakt het wegdek schoon en ontstopt de putten een extra keer. Het deel van de boulevard tussen McDonald's en restaurant Big Bell is afgezet.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home